Idag var jag gäst hos BNI Star i Lund, inbjuden av Anders Lundin från Velocity Management Group AB som jag träffade på PMI Projektverktygsdag.

Jag kände till BNI (Business Network International) sedan tidigare men det var första gången jag var med på något av deras möten. Det blev ett intressant frukostmöte, väl strukturerat med fokus på affärer och relationer. Medlemmarna i teamet (gruppen) fick vars sextio sekunder för att tala om sitt företag och vad de söker. Vi gäster fick också vars sextio sekunder för introduktion och vad vi söker. Därefter höll en medlem en längre presentation på tio minuter som följdes av en avrapportering av tips och BNI-relaterade affärer. Hela mötet var avklarat på 1,5 timme, effektivt och givande.

För min del som reser kollektivt och bor i Helsingborg blev det en extra tidig morgon, jag gick upp fyra för att vara i tid till BNI-mötet.