GRS Mentor

GRS Mentor är namnet på mitt företag som jag startade 2008. Coaching var enda tjänsten från början men det har utökats över tiden, läs mer under mina tjänster. Jag har efter hand lagt till tjänster som jag har gjort i andra sammanhang.

Från början hette företaget Key Coaching vilket kommer av en lek med ord som på engelska uttalas liknande, key och ki. Nyckel och livskraft är för mig bra begrepp att förknippa med min verksamhet.

Bengt Wendel

Hösten 2007 gick jag min utbildning till diplomerad coach hos CoachCompagniet (numera CoachCompanion) i Malmö. Jag hade coachat vänner och arbetskamrater innan dess men utbildningen gjorde mig till en professionell coach. Kursen gav mig metoder och tekniker att använda i mitt arbete som coach och mentor.

Jag har arbetat cirka 40 år i olika roller i IT-branschen. De sista tio åren ändrades mitt fokus och intresse från system och program till att arbeta med människor. Den förändringen ledde till min coachutbildning och till att jag startade Key Coaching.

Jag har stor nyfikenhet och vetgirighet. Livslångt lärande är för mig något mycket lockande. Jag läser gärna, växlar mellan faktaböcker och förströelse. Faktaböcker är ofta inom personlig utveckling, ledarskap, coaching och NLP.

Jag är mycket intresserad av personlig utveckling, min egen såväl som andras och även på ett djupare plan. Att ständigt utvecklas är givande om än ibland jobbigt. Jag är intresserad av helheten kropp – sinne – själ. Här passar meditation och yoga in, plus att vårda både kropp (mat och motion) och själ.

Jag är intresserad av österländska filosofier som Zen, Tao och buddism samt koncept som Ayurveda.

Hur gå vidare?

Läs mer med hjälp av min guide.

Vill du anlita mig eller har några frågor – kontakta mig.

Fotot på Bengt är taget av Nina Grabavac.