Feedback från klienter

Genom mina möten med Bengt så har jag utvecklats mer som person på 3 månader än vad jag gjorde under mina år mellan 20-35 tillsammans. En hisnande upplevelse!

Efter flera år av försiktighet, tvivel och osäkerhet känner jag mig väldigt säker på vad jag vill just nu och det känns fantastiskt bra och tryggt. Stort tack för ditt stöd i detta! Utan det vet jag inte när/om jag kommit fram till detta och framförallt vet jag att det hade känts betydligt mer osäkert och svårare. Jag är inte rädd för allt det nya.

Vad är mina styrkor som coach

Att du har en närvaro och ett intresse för just mig när du coachar. Du är där och nu.

Du ser verkligen individen och har en enastående förmåga att få klienten att öppna sig och berätta om det den upplever som sina värsta sidor och olater utan att på det minsta vis fördöma. På något sätt kan man visa sig med alla sina tillkortakommanden och bara mötas av vänlighet och uppmuntran.

Det är väldigt befriande att du på något sätt ser rakt igenom en. Sen går du vidare och “tvingar” en vänligt men bestämt att tänka själv och komma underfund om vart man vill gå och hur man skall komma dit. När man går ifrån ett möte med dig känner man sig alltid förhoppningsfull och har ett konkret verktyg att arbeta med.

Trygghet; du utstrålar trygghet och framhäver inte dig själv. Du fokuserar på klienten och inger förtroende.

Du är en mycket bra lyssnare. Du är lugn och låter mig få tid. Får mig att tänka till själv.

Intuitivt lyssnande samt enkelt och tillgängligt språkbruk, vilket gör tydliga tillgängliga bilder av möjligheter och val för klienten.

Du lyssnar mycket bra. Du säger bara det väsentliga och allting du säger har betydelse och kvalitet. Du skickar en sammanfattning av samtalet efteråt. Det som är bra med det är dels att du gör det och dels innehållet: väldigt kort och koncist, därför har det en stor kraft.

Du är ärlig, går rakt på sak, har en stark intuition, har livserfarenhet, du är envis och ger inte upp.

Du är en god lyssnare! Det är viktigt för att din klient ska känna sig trygg, accepterad och respekterad. En god lyssnare kan också tillföra något nytt, öppna för andra synvinklar och skapa nya perspektiv. Detta gör att du kan bygga upp en motivation till förändring.

Intelligent lyssnande. Arbets- och livserfarenhet. Förmågan att hitta den springande punkten.

Genuint intresse; du verkar vara genuint intresserad av de frågor som vi diskuterar och du är engagerad i dem. Du vill verkligen komma vidare med problemet.

Du är bra på att lyssna och du är strukturerad.

Från diplomeringen den 29 november 2007.

För att få sitt diplom skulle man göra en coachsession, jag fick följande omdöme.

Du håller dig i bakgrunden och sprider ett lugn i coachingen. Starkt klientfokus. Via kraftfulla frågor sovrar du ut med klienten. Du utforskar olika vägar, testar vilja och villighet. Mästare på att hålla klientens agenda. Du är en resonerande coach som känner in.
Anna-Lena Smith, ICF ACC certifierad coach, och Rachid Toufik, ICF ACC certifierad coach.

Hur gå vidare?

Läs mer med hjälp av min guide.

Vill du anlita mig eller har några frågor – kontakta mig.